Nagyfokú Közel És Távollátás Kezelés

NAGYFOKÚ RÖVID- ÉS TÁVOLLÁTÁS KEZELÉSE LENCSEMŰTÉTTEL

Válassza az ultrahangos lencseműtétet, ha már a lézeres látásjavítás sem segít!
Lásson csodát és dobja el a szemüvegét örökre!

KIT NEVEZÜNK NAGYFOKÚ RÖVID- VAGY TÁVOLLÁTÓNAK?

A már fiatalkorban fellépő nagyfokú rövid- és távollátás jelentősen befolyásolhatja és megnehezítheti a mindennapokat. Ha a szem dioptriája nagyobb, mint -12 vagy meghaladja a +6 dioptriát, akkor már nagyfokú fénytörési hibáról beszélünk.

Ezekben az esetekben a lézeres látásjavítás már nem jelent 100%-os megoldást, nem érhető el vele teljes szemüvegmentesség. Ráadásul amennyiben a nagyfokú fénytörési hiba mellett nagy mértékű astigmia is fennáll, a lézeres szemműtét nem alkalmazható.

Nagyfokú közellátás | Magas dioptria

MIK AZ ELŐNYEI A SZEMLENCSE MŰTÉTNEK NAGYFOKÚ KÖZEL- VAGY TÁVOLLÁTÁS ESETÉN?

A lencsecsere megoldást jelenthet a magas dioptriájú szemüveg vagy kontaktlencse viselése helyett.  Jó hír, hogy a műlencse beültetése esetén nincs a fénytörési hibának felső határa, bármilyen dioptria sikeresen kezelhető.

A műlencse műtét további előnyei:

  • Nincs dioptria határ, olyan dioptria is javítható, ami lézeres látásjavítással már nem.
  • Nincs felső korhatár!
  • Örök megoldás, a szem nem romlik tovább.
  • A jövőben már nem alakulhat ki szürkehályog a szemen.
  • A műtét teljesen fájdalommentes és mindössze 20 percig tart.
Műlencse műtét technika | Magas dioptria

MILYEN MŰTÉTI TECHNIKÁT HASZNÁL DR. NAGYMIHÁLY ATTILA?

Szemlencse műtétek alapelve technikailag megegyezik a szürkehályog műtétek során alkalmazott eljárással. Lényege, hogy a saját szemlencse helyére ultrahangos technikával műlencse kerül beültetésre.

Különböző típusú szemlencsék ültethentők be: trifokális, nyújtott fókuszú és monofokális. Trifokális lencsével funkcionális szemüvegmentesség is elérhetővé válik, a nyújtott fókuszú monofokális és EDOF lencse pedig nagyfokú szabadságot biztosít az olvasószemüvegtől! A napi rutin tevékenységek többségéhez nincs többé szükség sem kontaktlencsére, sem szemüvegre!

A szemlencse műtétet minden esetben részletes szemészeti vizsgálat előzi meg, amely során pontosan felmérjük a szem általános állapotát.

KIZÁRÓLAG PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MŰLENCSÉK

A dr. Nagymihály Attila által használt műlencsék a legmodernebb prémium minőséget képviselik. A tökéletes lencse kiválasztásához minden esetben operáló szakorvosunk ad segítséget.

A beültetett műlencsék alkalmazkodóak: hajlékony és rugalmas lábainak köszönhetően a műlencse képes a szükséges mértékben előre, illetve hátra mozdulni, a természetes szemlencséhez hasonlóan görbülni, törőerejét megváltoztatni. Ennek köszönhetően a látásjavító lencseműtétet követően a közeli, a köztes és a távoli tartományban is éles képet hoz létre.

Alkalmazott lencsetípusok: trifokális műlencse, nyújtott fókuszú monofokális / EDOF műlencse, egyfókuszú műlencse, tórikus műlencse

Prémium kategóriájú műlencsék | Magas dioptria

Alkalmas vagyok?

Ha műlencse beültetésen gondolkodik, töltse ki pár perces online alkalmassági tesztünket!

MIÉRT VÁLASSZA DR. NAGYMIHÁLY ATTILÁT?

FUNKCIONÁLIS SZEMÜVEGMENTESSÉG

Modern trifokális lencse beültetés esetén a mindennapi tevékenységek során függetlenedhet a szemüveg használatától.

25 ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

25 év sebészeti tapasztalat látásjavító szemműtétek területén, 15 év klinikai gyakorlat. Több mint 10.000 elvégzett szemlencse/szürkehályog-műtét.

FÁJDALOMMENTES ELJÁRÁS

Az érzéstelenítést szemcseppekkel végezzük, ennek köszönhetően a szürkehályog műtét teljesen fájdalommentes!

VÉGLEGES EREDMÉNY

Az optikai eredmény végleges, a műtétet követően évekkel sem változik a fénytörési hiba, nem változik a látása, nem romlik el a szeme!

MAGÁNORVOSI KÖRÜLMÉNYEK

A lencseműtéteket ambuláns beavatkozás keretében végezzük. A műtét után, rövid pihenést követően otthonában élvezheti a jó látást.

GYORS GYÓGYULÁS, ALACSONY KOCKÁZAT

A minőségi és korszerű technológiának, illetve Dr. Nagymihály Attila tapasztalatának köszönhetően, a gyógyulás gyors és a kockázatokat a minimálisra csökkentjük!

Menü