Dr. Nagymihály Attila

Szemész szakorvos | Dr. Nagymihály Attila

DR. NAGYMIHÁLY ATTILA

szürkehályog specialista, szemész szakorvos

Üdvözlöm!

Dr. Nagymihály Attila vagyok, szemész szakorvos, szürkehályog specialista. 1995-ben végeztem az Orvostudományi Egyetemen Szegeden és 15 éven keresztül a budapesti Szemészeti Klinikán dolgoztam.

Jelenleg a Budai Szemészeti Központ orvos-szakmai vezetőjeként feladatom a legmagasabb szintű szakmai munka feltételeinek biztosítása. A magánrendelésemen lencseműtétek elővizsgálatával, az operációk végzésével és az utánkövetésével foglalkozom.

SZAKTERÜLETEK

Fő szakterületeim a szemlencse műtétei, a refraktív sebészet és a könnyelvezető rendszer műtétei. Innovatív szemsebészként a legújabb műtéti technikákat igyekszem alkalmazni a komplikált estekben is. Első refraktív sebészeti beavatkozásomat 1996-ban végeztem. Mára több mint tízezer lencseműtétet végeztem egynapos sebészeti keretek között. Magyarországon az elsők között alkalmaztam a trifokális, multifokális és a tórikus műlencséket.

Szakmai továbbképzésen hosszabb időt töltöttem Rostockban, ahol a szaruhártya sejtszintű változásait vizsgáltam LASIK műtétek után, valamint New Orleansban, ahol a könny összetételével kapcsolatos kutatásokat végeztem. Folyékonyan beszélek angolul.

Ultrahangos szemlencse műtét | Műlencse műtét
Műlencse beületetés | szemsebész | Dr. Nagymihály Attila

MILYEN TÜNETEKKEL, PANASZOKKAL FORDULJON HOZZÁM?

A Budai Szemészeti Központ szakmai vezetőjeként nagyon sok szakterületre rálátással bírok. Bizalommal forduljon hozzám:

  • általános szemészeti kérdésekben;
  • szürkehályog gyanúja esetén, illetve szürkehályog-műtéttel kapcsolatosan;
  • nagyfokú dioptria esetén;
  • időskori szemromlás esetén.

BUDAI SZEMÉSZETI KÖZPONT | SZEMÉSZET EGY ÉLETEN ÁT!

Budai Szemészeti Központ egy olyan egészségügyi intézményként működik, ahol a modern technológia és szakorvosaink szakértelme biztosítja a páciensek egyedi szemészeti igényeinek megfelelő kiszolgálását. Igyekszünk minden problémát házon belül, specialisták segítségével megoldani. Ha olyan betegséggel találkozunk, mely speciális szaktudást igényel, akkor segítünk a megfelelő szakemberekkel felvenni a kapcsolatot.

Orvosaink sokéves klinikai tapasztalattal és nemzetközi ismeretekkel rendelkeznek. Bizonyos szakterületnek nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is elismert szakemberei. Fő szakterületeink a lézeres látásjavítás, a szürkehályog kezelése, a műlencse műtétek, a zöldhályog, szemfenéki vénás keringés zavarok, diabetes és macula degeneráció gondozása (szembe adott intravitreális anti-VEGF injekció), a szemészeti plasztikai műtétek, könnyezés miatti beavatkozások és az általános szemészet.

Budai Szemészeti Központ | Dr. Nagymihály Attila

Kérdése van? Bejelentkezne?

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Menü