Tóth Elisabeth

Műlencse műtét vélemény

Tóth Elisabeth

“Dr. Nagymihály Attilát szívből ajánlom mindenkinek műlencse műtétre, aki “csodát akar látni”! Ez nem egy üres reklámszöveg, hanem az igazság!”

Miért döntött a műlencse beültetés mellett?
22 év után elegem volt a folyamatos látásromlásból, mindig új multifokális szemüvegekből és napszemüvegekből.

Kedvenc időtöltéseim, mint az úszás, felszíni búvárkodás, szaunázás szemüveg nélkül, rossz látással egyre élvezhetetlenebb volt. Ezért határoztam el, hogy látásomat műlencse műtéttel hozatom rendbe. Két másik szemészetről elutasítottak, belgyógyászati betegségem miatt.

Ekkor találtam a Google segítségével a Budai Szemészeti Központra és Dr. Nagymihály Attilára, aki időközben elvégezte rajtam a trifokális műlencse műtétet.

Milyen élmény volt az Ön számára a műtét?
Igaz, hogy a beavatkozástól nagyon féltem, de ez teljesen felesleges volt. Az egész csapat szenzációs, a telefonos, emailes felvilágosítástól  kezdve, a megelőző vizsgálatokon át, a műtét előkészítése és az utáni törődés példamutatóan jól szervezett, végtelen türelemmel és kellemes légkörben zajlott.

Maga a műlencse műtét – mindkét szem egyszerre – gyors, fájdalommentes volt, de a legfontosabb, hogy már közvetlenül a műtét után is jól láttam. Azóta élvezem, hogy szemüveg nélkül a legkisebb betűket is látom, nincs szükségem nagyítós tükörre sem stb.

Dr. Nagymihály Attilát szívből ajánlom mindenkinek, aki “csodát akar látni”!
Ez nem egy üres reklámszöveg, hanem az igazság!

Életem legjobb döntése volt a műlencse műtét, hálásan köszönöm!

Kérdése van? Bejelentkezne?

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Menü