Kis-Juhász Brigitta

Kis-Juhász Brigitta

Kis-Juhász Brigittát kérdeztük meg arról, hogy milyen élmény volt számára a multifokális műlencse beültetés.

Brigitta a szemein +7,0/+6,0 dioptriát viselt közelre, és +6,0/+5-ös dioptriát távolra. A legjobb megoldás az ő esetében a multifokális műlencse beültetés volt, hiszen így mind közelre, mind távolra éles látást tudtunk elérni.

Mi alapján döntött a Budai Szemészet Központ kezelése mellett?
Körülnéztem az interneten és ez a hely volt a legszimpatikusabb minden szempontból.

Meséljen egy kicsit a műtétről! Milyen érzések kavarogtak Önben?
Rettegtem, reszkettem, féltem, izgultam, pánikoltam. A műlencse műtét első percében volt egy pár pillanat kellemetlen érzés, fájónak nem mondanám. Utána semmit nem éreztem. Pár percnek tűnt míg mindkét szemem kész lett. Pihenhettem volna még a kulturált kórteremben, de csak átöltöztem és indultam haza.

Milyen változást tapasztalt meg a látásában és az életében?
Látásom délutánra (reggel volt a műlencse műtét) tökéletes volt (mikorra a pupillatágítónak is elmúlt a hatása). Örülök hogy bátorságot vettem és rászántam magam! Köszönet az ott dolgozóknak!

Mi a véleménye összeségben a Budai Szemészeti Központról?
Az elégedettségemről még annyit, hogy akiknek meséltem, legalább öt ember készül, hogy felkeresse Önöket. Tényleg mindenki nagyon kedves volt (a pánikom, “hisztim”, félelmem ellenére). Külön köszönet Bukszár Ritának, aki a vizsgálatokat végezte és a műtét előkészítésénél aki az érzéstelenítő cseppeket adta, egy rövid barna hajú hölgynek (a fejfájásomra még gyógyszert is adott) és persze nem utolsó sorban Dr. Nagymihály Attilának a türelmükért!!!

Örülök hogy bátorságot vettem és rászántam magam a műlencse műtétre! Köszönet az ott dolgozóknak!

 

Kérdése van? Bejelentkezne?

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Menü