Bódi Guszti és Bódi Margó

Bódi Guszti és Margó műlencse vélemény

Bódi Guszti és Bódi Margó a látásjavító szemműtétnek köszönhetően már szemüveg nélkül is tisztán láthatja a rajongókat!

A mulatós zenéért rajongók biztosan ismerik és szeretik Bódi Gusztit, hiszen együttesével a Fekete Szemekkel feledhetetlen hangulatot képes teremteni legyen szó koncertről, vagy otthoni zenehallgatásról. Guszti látásával azonban már régebb óta gondok voltak, ezért gyakran viselt sötét napszemüveget a kialakulóban lévő szürkehályog miatt. A cataracta az elmúlt években egyre inkább megnehezítette a mindennapjait. Körülbelül 15 évvel ezelőtt vette észre az első jeleket, és az utóbbi időben már olyan mértékben romlott a látása, hogy olvasáshoz és vezetéshez is szemüvegre volt szüksége. Különösen zavarta, hogy koncerteken nem láthatta élesen a nézőket. Ezért döntött úgy, hogy eljött az ideje a műlencse beültetésnek.

Őszintén mesélte, hogy amikor feleségével, Bódi Margóval a Budai Szemészeti Központba érkezett a szemműtét napján, nagyon ideges volt. Mindketten beavatkozáson estek át: először Guszti feküdt a műtőasztalra. Guszti szemének anatómiai sajátosságai miatt egyfókuszú műlencsét kapott, így tisztában volt vele, hogy az olvasáshoz továbbra is szemüvegre lesz szüksége, de távolra a látása kiváló lesz.

Margó a trifokális műlencse mellett döntött, aminek köszönhetően a műtét óta egyáltalán nem szorul szemüvegre!
Guszti a műtét napján, a beavatkozás előtti szemcseppentés után, amikor a látása tovább romlott, kezdett el igazán aggódni. A műtőbe lépve Dr. Nagymihály Attila magabiztos és nyugodt kisugárzása azonban gyorsan eloszlatta a félelmeit. Dr. Nagymihály Attila az egész beavatkozás alatt kommunikált vele, folyamatosan tájékoztatta a következő lépésekről. Guszti számára váratlanul gyorsan véget ért a műlencse beültetés. Visszagondolva nem is tudta megérteni, miért aggódott előtte.

Guszti külön kiemelte, milyen nagyszerű érzés volt a műtét után látni azokat a dolgokat, amiket korábban nem. Például a lift gombját is könnyedén meg tudta nyomni, amit előzőleg még közelről sem igazán látott, és az öltöző tükörbe nézve az ősz szálakat is rögtön kiszúrta a szakállában.

Az előírtak szerint egy hónapon át rendszeresen csepegtett a szemébe, hogy a gyógyulás zökkenőmentes legyen. Elmondása szerint azonnal érzékelte a javulást, de a gyógyulási idő végén lett a látása teljesen tökéletes. Lelkesen beszélt arról, mennyire csodálatos újra látni felesége, Margó és gyermekei arcát anélkül, hogy szemüvegre lenne szüksége. Azért is hálás, hogy a műtétnek köszönhetően újra láthatja, mennyire élvezi a közönség a koncertjeit. Mindenkinek csak ajánlani tudja a műlencse műtétet. Félig tréfásan megjegyezte, hogy most már nem ejthetik át őt a szerződések apró betűs részével, mert minden egyes betűt el tud olvasni.

Nézze meg Guszti élménybeszámolóját.

Kérdése van? Bejelentkezne?

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Menü